Gå til til aakp.no

HVORDAN skal jeg arbeide med min forretningsidé?


For å skape en bedrift som tjener penger, kan vokse og bli levedyktig, må det lages en god og gjennomførbar plan. Valg av forretningsmodell er ofte en kritisk beslutning som vil utgjøre en forskjell.


HVILKET BEHOV SKAL DITT PRODUKT ELLER DIN TJENESTE DEKKE

Behovet hos kundene må være tydelig og det må være et tilstrekkelig antall som har behovet. Grunnmuren i en virksomhet er en gjennomførbar idé om et produkt eller en tjeneste som kan leveres over tid og som har økonomisk bærekraft.

UNIK

Hvordan gjøre ditt produkt, din tjeneste og ditt tilbud forskjellig fra det konkurrentene tilbyr? Hva er det som gjør ditt produkt unikt? Hvorfor skal kundene velge deg?

GRATIS RÅDGIVNING

Ved å ta kontakt med hoppid-kontoret ved ÅKP får du snakke med rådgivere som forstår dine utfordringer og kan hjelpe deg i gang. Hos rådgiveren kan du få hjelp med å utforme en plan eller forretningsmodell, vurdere marked og kunder, hvordan du skal prise varen eller tjenesten, finne leverandører etc.

TILSKUDD OG FINANSIERING

Hoppid-kontoret vil også kunne gi råd om tilskudd og finansieringsmuligheter, kanskje kan du også få hjelp i søknadsprosessen?