ÅKP StepUp Program

StepUp_åkp_sirkel.svg

Vil du kartlegge mulighetene? - Vi hjelper din bedrift til å forberede seg for mulig vekst!

Les mer her
nyskaping.jpg

Entreprenørskap

Har du en god idé og trenger hjelp til å starte bedrift? Ønsker din bedrift å vokse raskere? Vi tilbyr rådgivning og vekstprogram for både gründere og etablerte bedrifter.

GCEBlueMaritime.png

Innovasjon og utvikling

ÅKP tilbyr et bredt spekter av tjenester innen innovasjon og bærekraftig forretningsutvikling. Våre rådgivere hjelper din bedrift med å skape ny vekst.

Forside_2013.jpg

Klynger og nettverk

Vi bidrar til å utvikle næringsklynger og nettverk. ÅKP har nasjonalt ansvar for klyngeprogrammene GCE Blue Maritime Cluster og NCE Blue Legasea.

Kalender

  • Dato: {{event.from | displayDate}}
  • Sted: {{event.location}}

Filter

{{opt}}

Nyheter

Working together for a green Europe

ZEVinnovation is a transnational cooperation platform that supports development of innovative zero-emission vessels and related technologies.

Join ZEVinnovation HUB and make a change that unlocks new possibilities.

Learn more

The Ocean Opportunity Lab

TOOL er en flytende startup lab som ligg rett ved operaen i Oslo. Her har du som ÅKP-gründer tilgang til et spennende kreativt miljø, kontorfellesskap og et unikt nettverk av andre entreprenører, endringsagenter, potensielle kunder og investorer. Vi oppfordrer alle til å legge arbeidsdager til TOOL.

Sjekk ut hva TOOL kan gjøre for deg!

Innovasjon er materialet vi bygger framtida med

Hva betyr det når vi i ÅKP kaller oss regionens største innovasjonsselskap? Hva er det vi jobber med gjennom et år som gjør at vi kan si dette? Svaret finner du i fjorårets aktivitetsrapport.

Les mer i ÅKPs aktivitetsrapport for 2021

SIVA-partner

Sivas samfunnsoppdrag handler om å tilrettelegge for ny industri, nye arbeidsplasser og levedyktige lokalsamfunn i hele Norge. ÅKP er stolt SIVA-partner. Les mer om SIVA her.

Les mer om SIVA her.