Styrk din kompetanse med gratis nettkurs

Vi tilbyr nå ansatte og permitterte ansatte i bedrifter i Møre og Romsdal gratis nettbasert opplæring. Sjekk ut våre kurspakker!

Les mer
nyskaping.jpg

Entreprenørskap

Har du en god idé og trenger hjelp til å starte bedrift? Ønsker din bedrift å vokse raskere? Vi tilbyr rådgivning og vekstprogram for både gründere og etablerte bedrifter.

GCEBlueMaritime.png

Innovasjon og utvikling

ÅKP tilbyr et bredt spekter av tjenester innen innovasjon og produktutvikling. Våre rådgivere hjelper din bedrift med å skape ny vekst.

Forside_2013.jpg

Klynger og nettverk

Vi bidrar til å utvikle næringsklynger og nettverk. ÅKP har nasjonalt ansvar for klyngeprogrammene GCE Blue Maritime Cluster og NCE Blue Legasea.

Kalender

  • Dato: {{event.from | displayDate}}
  • Sted: {{event.location}}

Filter

{{opt}}

Ta et steg videre!

Har du nylig startet en bedrift, men trenger hjelp til å utvikle den videre?
Vi tilbyr rådgiving, finansiering og tilrettelegging for gründere og oppstartsbedrifter.

Kontakt oss i dag

Nyheter

The Ocean Opportunity Lab

TOOL er en flytende startup lab som ligg rett ved operaen i Oslo. Her har du som ÅKP-gründer tilgang til et spennende kreativt miljø, kontorfellesskap og et unikt nettverk av andre entreprenører, endringsagenter, potensielle kunder og investorer. Vi oppfordrer alle til å legge arbeidsdager til TOOL.

Sjekk ut hva TOOL kan gjøre for deg!

Kan vi hjelpe deg?

ÅKP bistår bedrifter og gründere med søknader til virkemiddelapparat, kompetansetiltak og tilrettelegg av andre praktiske tiltak i forbindelse med koronautbruddet. Vi jobber digitalt og svarer gjerne på dine spørsmål!

Godt samarbeid i 20 år!

Innovasjonsselskapet ÅKP ble etablert i 1999 og har siden den gang arbeidet
for å skape fremtidens arbeidsplasser i en attraktiv region.
Les om de som ville skape noe unikt sammen

SIVA-partner

Sivas samfunnsoppdrag handler om å tilrettelegge for ny industri, nye arbeidsplasser og levedyktige lokalsamfunn i hele Norge. ÅKP er stolt SIVA-partner. Les mer om SIVA her.

Les mer om SIVA her.