«Bak skyene er himmelen alltid blå»

«Det er få nålevende som har opplevd den situasjonen vi har nå. Vi må likevel aldri glemme at bak skyene er himmelen alltid blå, det gjelder også denne gangen». Ordene tilhører industribygger Per Sævik som i april beskrev sjokket som rammet en hel verden.

Les denne og flere historier i ÅKPs aktivitetsrapport 2020!
nyskaping.jpg

Entreprenørskap

Har du en god idé og trenger hjelp til å starte bedrift? Ønsker din bedrift å vokse raskere? Vi tilbyr rådgivning og vekstprogram for både gründere og etablerte bedrifter.

GCEBlueMaritime.png

Innovasjon og utvikling

ÅKP tilbyr et bredt spekter av tjenester innen innovasjon og produktutvikling. Våre rådgivere hjelper din bedrift med å skape ny vekst.

Forside_2013.jpg

Klynger og nettverk

Vi bidrar til å utvikle næringsklynger og nettverk. ÅKP har nasjonalt ansvar for klyngeprogrammene GCE Blue Maritime Cluster og NCE Blue Legasea.

Kalender

  • Dato: {{event.from | displayDate}}
  • Sted: {{event.location}}

Filter

{{opt}}

Nyheter

Tid for en Restart?

Program for bedrifter som har behov for omstilling og vekst.

Les mer om ÅKP Restart

Working together for a green Europe

ZEVinnovation is a transnational cooperation platform that supports development of innovative zero-emission vessels and related technologies.

Join ZEVinnovation HUB and make a change that unlocks new possibilities.

Learn more

The Ocean Opportunity Lab

TOOL er en flytende startup lab som ligg rett ved operaen i Oslo. Her har du som ÅKP-gründer tilgang til et spennende kreativt miljø, kontorfellesskap og et unikt nettverk av andre entreprenører, endringsagenter, potensielle kunder og investorer. Vi oppfordrer alle til å legge arbeidsdager til TOOL.

Sjekk ut hva TOOL kan gjøre for deg!

SIVA-partner

Sivas samfunnsoppdrag handler om å tilrettelegge for ny industri, nye arbeidsplasser og levedyktige lokalsamfunn i hele Norge. ÅKP er stolt SIVA-partner. Les mer om SIVA her.

Les mer om SIVA her.