Kanskje du er den vi leter etter?

I sommer har ÅKP søkt etter en ny prosjektleder til den marine klynga NCE Blue Legasea. Nå søker vi igjen etter en ny medarbeider. Denne gangen trenger vi prosjektleder til katapulten, eller testsenteret, Digicat.

ÅKP
a__kp_Prosjektleder_DigiCat_FB_0821 _1_.jpg

– Du kan trygt si at vi søker etter en sammensatt person, sier leder for Digicat, Jan Børre Rydningen. 

Digicat er én av fem såkalte katapulter. Dette er nasjonale testsentre som tilbyr testfasiliteter til bedrifter over hele landet. I katapult-sentrene kan bedriftene utvikle, teste og simulere. Det er avgjørende når produkter, tjenester og prosesser skal industrialiseres. Verdien av testfasilitetene er, ifølge tall fra Siva, ti ganger større enn den offentlige støtten.

JanBørre.jpgRydningen forteller at ÅKP trenger en person til Digicat som samtidig er god på teknologi, men som også er kommunikativ og dreven på prosjektledelse. 

– Personen vi ansetter må ha mange kvaliteter, men jeg er sikker på at det finnes mange gode søkere der ute. Heldigvis viser ansettelsesprosessene våre at vi fremstår som en attraktiv arbeidsplass. Mange vil jobbe hos oss. Jeg tror det har sammenheng med at vi jobber med mange spennende og innovative prosjekter, sier Rydningen. 

Les mer om Digicat her

Hele annonseteksten kan du lese her: 

a__kp_Digicat_HELE_0821.jpg