Har du en idé verdt 1 million?

Sparebanken Møres nyskapingsstipend NÆRINGSTEFT er en unik kompetansereise med faglig utvikling, nettverk og mulighet til å vinne 1 million kroner. Søk før 15. september!

ÅKP
næringsteft.png

Sparebanken Møres nyskapingsstipend

Har du en idé verdt 1 million kroner? Har du, eller ønsker du å starte din egen bedrift? Da bør du lese videre!

Vi leter etter deg som har eller har lyst til å starte egen bedrift. Du har en forretningsidé som er nyskapende og bærekraftig, og som enda ikke er kommersialisert. Ideen må gjerne være skalerbar og ha internasjonalt potensiale, men den må også bidra til lokal verdiskaping i Møre og Romsdal. En million kroner må utgjøre en forskjell for den som vinner.

MELD DEG PÅ HER!

Påmeldingsfrist er 15. september. Første samling er 4. oktober i Fosnavåg.

En kompetansereise

NÆRINGSTEFT skal favne bredt om gründere og nyskapere for å gi flest mulig et løft videre. Innovasjonsmiljøene ÅKP, ProtoMore, Vindel, samt NTNU er partnere i programmet. NÆRINGSTEFT er lagt opp til en kompetansereise med faglige samlinger rundt omkring i fylket. Hver samling vil ha et eget tema, og avsluttes med en faglig oppgave som skal besvares. Ut fra denne besvarelsen vil en jury plukke ut de som går videre til neste runde.  Til slutt vil vi stå igjen med tre finalister som vil få presentere ideen sin for en fullsatt sal på investorseminaret Børs og Bacalao 13. mars. Her kåres også vinneren av 1 million kroner!