Campusuka i Ålesund

26-30 september gjentar vi suksessen. Campus Ålesund viser seg fra sin beste side. Her blir det Ocean Talent Camp, Maritim Cyber Security seminar, Klyngekonferansen 2016 og en rekke andre faglige og sosiale arrangement.

ÅKP
_AFH9788lr.jpg

Campus-uka er et samarbeid mellom aktører og institusjoner som holder til ved Campus Ålesund. Sammen skal vi fylle en hel uke med aktiviteter, foredrag, leker og annet for alle som er interessert i hva som foregår i og rundt Campus i Ålesund. Dette blir en spennende uke hvor det vil bli mye aktivitet på Campus.

Her er noen smakebiter av hva som vil foregå.

Mandag 26. september:
Er det åpning av Campus-uken og Cyber-security seminar fra 12 til 16, hvor de største aktørene innen dette på Campus blir invitert, samt relevante eksterne aktører. Det er også mulighet for andre som ønsker å delta å være med. Dette blir et veldig spennende arrangement med veldig dagsaktuelle temaer.

Tirsdag 27. september:
Fagskolekonferansen 2016 blir holdt denne dagen. Det er planlagt et arrangement i sammarbeid med ÅKP med innovasjon og entrepenørskap som tema.
På kvelden er det Mix-kveld i Banken studenthus hvor videregående elever får møte studenter og gjøre forskjellige aktiviteter for å bli kjent med NTNU som utdanningsinstitusjon. Elevene vil stå for underholdningen. Det vil bli servert god mat.

Onsdag 28.september:
Går Ocean Talent Camp Møre av stabelen. Her kommer elever fra videregående skoler som planlegger videre utdanning for å se på hva NTNU i Ålesund og bedrifter kan tilby. Her kan de stille spørsmål, kjenne føle og ta på gjenstander og bli kjent med campus samt hva havrommet og regionen kan by på.

Senere på kvelden inviteres studenter, ansatte og ellers de som ønsker å utfordre sine kunnskaper på Campus-Quiz på selveste Norskt Maritimt Kompetansesenter. En perfekt lokasjon for å binde alle under samme tak. Garantert god stemning og utfordringer for alle. Dørene åpner klokken 19. Billetter kjøpes på: www.astudent.no

Torsdag 29.september: Åpent universitet
Dette er dagen hvor alle som ønsker, både eksterne, ansatte og studenter, skal få se på hva vi driver med på Campus. Da inviteres alle som ønsker til ”Åpent universitet” hvor det blir åpne laber, fremvisning av master og bachelor oppgaver samt guiding rundt for å vise frem hva som foregår på Campus. Det er planlagt med 3 spennende fordrag klokken 16, 17 og 18. På kvelden vil det være åpent for alle i Banken studenthus.

Fredag 30.september.
Denne dagen er det forsker for en dag på NTNU med elver fra Fagerlia vgs. GCE Blue Maritime årskonferanse. På kvelden er det duket for ukens siste arrangement på NMK, ”Campus-lounge” hvor mingling, nye nettverk og venner skal skapes, mellom både studenter og ansatte fra hele Campus.


For fullstendig program se: LinkVed spørsmål kontakt:
Campus-uka@alesund.ntnu.no