GCE Blue Maritime - Forum for Cyber Security

Webinar Ulykker og behov for helsetjenester skjer både i maritim sektor og ellers i samfunnet. Hvordan få hjelp når det haster, og på en sikker måte?

Arrangør: Inmarsat, Kongsberg, Ålesund kommune, GCE Blue Maritime Cluster, ÅKP, Gagn
Dato:
Sted: Webinar (Zoom, lenke sendes ut)
cyber security datasikkerhet.png

Hvordan kan ny teknologi bidra til bedre tilbud for mennesker som blir syke eller skadet til lands og til sjøs? Og hvilke aspekt knyttet til informasjonssikkerhet innebærer dette? 

Program

Velkommen til GCE Blue Maritime – Forum for Cyber Security

v/Gry Helene Stavseng, prosjektleder, GAGN

Helse Møre og Romsdal Nær. Fra innadvendt til utadvendt?

Helse Møre og Romsdal har på kort tid flyttet mye av sin virksomhet ut av sykehuskroppen og møter pasientene digitalt, der de er, i vesentlig større grad enn tidligere. Hør mer om hvilke muligheter dette skiftet gir for pasienter og arbeidsgivere. Kan man virkelig klare å yte samme kvalitet uten å treffe pasientene fysisk i like stor grad? Og hva gjør de for å sikre trygge digitale tjenester?

v/Odd Arne Maridal, IKT-sjef, Helse Møre og Romsdal

EYR - med sikkerhet og personvern som bærebjelke

Eyr introduserte videokonsultasjon med lege på mobil i Norge 2016 og har behandlet over 100.000,- pasienter i Norge og utlandet. Visjonen vår om `gode, trygge og tilgjengelige helsetjenester` satt føringen for at sikkerhet og personvern ble en bærebjelke i selskapets kultur og et viktig konkurransefortrinn. Hvordan leverer vi på vår visjon og hva er våre erfaringer? 

 v/Karl Martin Lind, CEO i EYR

Immersive Rescue - Using VR Technology

Hva hvis vi fikk redningspersonell til å delta på et redningsoppdrag til sjøs - fra land? Ved hjelp av kamera og VR teknologi kan man tenke seg dette gjort allerede i dag? Making View har i mange år jobbet med dette innenfor mange ulike områder. Her ligger det meget spennende muligheter også for maritim bransje.

v/Are Søby Vindfallet, CEO/Daglig Leder, Making View

 

Oppsummering og avslutning 


Meld deg på i skjema. Gratis deltakelse. Lenke til webinaret sendes dagen før.

GCE Blue Maritime - Cyber Security Forum 04. februar 2021

Kontaktinformasjon


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.