Workshop med Statoil

GCE Blue Maritime inviterer til Havvind-workshop med Statoil New Energy Solutions 15. mars klokken 10-14.

ÅKP
statoil hywind.jpg

Statoil vil bygge opp vindkraft som et nytt bein å stå på. Nå skal selskapet bygge verdens største vindpark til havs med 300 vindmøller.

Vi ønsker å bygge verdens største havmøllepark på Doggerbank, med kanskje 300 vindmøller, som skal gi 3.600 megawatt strøm til rundt 3,6 millioner husholdninger,

Statoil-sjef Eldar Sætre i et intervju med VG i november i fjor.

Statoil har tre av fire lisenser på Doggerbank og har nå bestemt seg for å starte prosessen for å se om de kan realisere prosjektet.

Workshop

I den forbindelse har GCE BLUE Maritime invitert Statoil New Energy Solutions til Ålesund for en havvind-workshop. Utgangspunktet er hvordan kan kompetansen i den maritime klyngen bidra til at Statoil realiserer planene sine? Hvordan passer den maritime klyngen i verdikjeden til havvindsindustrien?

Statoil sin delegasjon ledes av Rajnish Sharma. Han er Technology Director for Wind and low Carbon Solution og vil sammen med flere av sine kolleger delta i havvindsworkshopen. Sharma har over 20 års erfaring fra olje og gass industrien hvor han har hatt flere lederstillinger innen forskning, utvikling og innovasjon, prosjektutvikling, onshore/offshore operasjon og salg og markedsføring.


Workshop Statoil New Energy Solutions

15. mars kl. 10-14. Sted: ÅKP Blue Innovation Arena, NMK-bygget, Campus Ålesund. Begrenset antall plasser. Inntil to representanter fra hver bedrift kan delta.

Kontaktinformasjon


This site is protected by ReCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply