Vi hjelper deg med etablering, vekst og skalering

Enten du har en god idé og ønsker å starte egen bedrift eller skal vokse med eksisterende bedrift. Vi tilbyr rådgiving, sparring og tilrettelegging for både gründere og vekstbedrifter.

ÅKP
IMG_1195.JPEG

Her er de som jobber daglig med Startup og Scale up i ÅKP:

Håvar er leder for ÅKP Startup & Scaleup. Han har jobbet i Innovasjon Norge og har blant annet mye kunnskap om finansiering av kapitalstrategi, markedsorientering og produkt- og tjenesteutvikling. Han er en god sparringspartner for gründere i alle faser, og er ansvarlig for ÅKP Scaleup – vårt unike program for etablerte bedrifter som vil akselerere veksten selskapet.

Arne har lang fartstid med rådgiving til bedrifter i alle faser. Han har god kjennskap til virkemiddelapparatet og er en av våre tre kompetansemeglere. Han har et fantastisk nettverk, er en god lytter og rådgiver og er dyktig på strategiarbeid, ide- og produktutvikling. Han er også hoppid.no ansvarlig for Sula kommune.

Robert leder programmet ÅKP Startup for bedrifter i tidlig fase, og er en meget god samtalepartner for sparring på prosess og metodikk. Han er kompetansemegler og coach, er drivende god på forretningsmodeller og får deg til å tenke gjennom absolutt hele forretningsidéen din. Robert er seniorrådgiver for gründere i alle faser og driver ÅKP -kontoret i Ulsteinvik. Han har og ansvar for hoppid.no tjenestene i Hareid, Ulstein og Herøy.

Elisabeth jobber med vekstprogrammet for innovasjon og utvikling i etablerte bedrifter og ÅKP Restart som er vårt tilbud til etablerte bedrifter som har behov for omstilling og vekst. Elisabeth har kompetanse innen kunde- og leverandøravtaler, kontraktsforhandlinger, LEAN, og organisasjonsutvikling. Hun har mange års erfaring fra Lerøy, Marine Harvest og Spilka industri, og har en MBA i strategi og ledelse.

Ellen styrer ÅKP Blue Innovation Arena hvor gründere og etablerte bedrifter tilbys kontorplass i et spennende og lærerikt miljø. Hun jobber med arrangement og tilrettelegging, og har erfaring fra merkevarebygging med erfaring fra Pepsi Cola og Ekornes. Ellen har jobbet som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU og kjenner godt til det som skjer på Campus Ålesund.

Legg igjen din kontaktinformasjon, så kontakter vi deg:

Legg igjen kontaktinformasjon så vil ta kontakt så snart vi kan


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.

This site is protected by ReCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply