Rekordstor gründeraktivitet i 2019

Hele 285 ideer og 94 bedrifter med utviklingsavtale er fasiten for 2019. Startup-sjef Håvar Risnes lover fullt trøkk også i 2020. Det blir både nytt vekstprogram og runde to av Investormatch. 

ÅKP
Håvar_risnes.jpg

ÅKP Startup & Scaleup

ÅKPs tilbud til oppstarts og vekstbedrifter er svært populært. Gjennom hoppid.no-kontorer i sju kommuner og vår SIVA-støttede inkubatortjeneste har vi i løpet av 2019 vurdert 285 forretningsideer og skrevet utviklingsavtale med 94 bedrifter. 

Vi har lagt bak oss et rekordår. Aldri har aktiviteten vært større enn i 2019. Suksess handler om metodisk og hardt arbeid. Som gründer trenger hode, hender, hjerte og et hjem. Dette får du her hos oss i ÅKP. 

Håvar Risnes, leder ÅKP Startup & Scaleup

IMG_0367.JPEG

Vekstprogram for eksisterende bedrifter

ÅKP har et forsterket tilbud for bedrifter som skal skalere eller som trenger kapital til å vokse. Vårt "Scaleup-program er et samlingsbasert løp for bedrifter som vil akselerere vekst. Programmet går over tre måneder og er en skreddersydd prosess der vi kobler din bedrift med et tverrdisiplinert mentorteam som hjelper deg utvikle din vekststrategi. Scaleup-programmet kjøres i samarbeid med NTNU og Sparebank 1 SMN.

Investormatch 

ÅKP og Nordea tilbyr en møteplass for investorer og vekstselskaper som søker kapital. Vi kjører en ny runde Investormatch 14. oktober 2020. Ta kontakt! 

Skal du starte bedrift eller skalere eksisterende virksomhet? Sjekk ut være tjenester

Skal du starte bedrift? Fyll ut skjema så tar vi kontakt!

Legg igjen kontaktinformasjon så vil ta kontakt så snart vi kan


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.

This site is protected by ReCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply