Ny leder for kommunikasjon

ÅKP har ansatt Elisabeth Solvang (46) som leder for kommunikasjon. Solvang kommer fra stillingen som journalist i Sunnmørsposten og har bred erfaring som tekstforfatter, journalist og programleder.

ÅKP
Elisabeth Solvang.jpg

ÅKP AS har ansatt Elisabeth Solvang (46) som leder for kommunikasjon. Hun tiltrer i stillingen 1. juni 2021. Solvang kommer fra stillingen som journalist i Sunnmørsposten. 

Bred journalistisk erfaring 

Den nye lederen for kommunikasjon har en mastergrad i medier og kommunikasjon fra Universitetet i Bergen og har bred erfaring som både tekstforfatter, journalist og programleder. 

Solvang har tidligere jobbet i flere reklamebyrå, som programleder og nyhetsanker i Radio Skansen og TVSunnmøre, som foreleser ved Høgskulen i Volda og har de siste 16 årene arbeidet i Sunnmørsposten som journalist, kommentator og debattleder. Solvang har vunnet tre journalistpriser for arbeidet.

 

Vi er utrolig glade for å ha Elisabeth Solvang med på laget. Hun er en samfunnsengasjert og dyktig journalist og programleder med bred erfaring fra mediebransjen. Hun vil styrke vårt arbeid med å synliggjøre alle de flinke entreprenørene og de innovative bedriftene vi har her i regionen. 

Per Erik Dalen, CEO i ÅKP AS.

Engasjert i innovasjon og entreprenørskap

Solvang har de siste årene arbeidet med en rekke samfunnsaktuelle tema, politikk og næringsliv og vil med sin kompetanse bli en viktig tilvekst til ÅKPs arbeid med å skape en attraktiv bo- og arbeidsregion.

ÅKP er engasjert i innovasjon, entreprenørskap, regional utvikling og mulighetene som finnes i havrommet. Alt dette er områder jeg brenner for, så jeg kunne ikke fått en mer passende arbeidsgiver. Jeg gleder meg til å ta fatt i den nye jobben.

 Elisabeth Solvang

Kort om ÅKP AS (Ålesund kunnskapspark)

Innovasjonsselskapet ÅKP AS ble etablert i 1999 og er et regionalt senter for entreprenørskap, innovasjon og næringsutvikling. ÅKP har nasjonalt ansvar for to næringsklyngeprosjekter, et nasjonalt digitalt testsenter, en startuplab for gründere og entreprenører og en digital idélab. Selskapet har 17 ansatte og har virksomhet regionalt, nasjonalt og internasjonalt. 

For mer informasjon kontakt: CEO i ÅKP AS, Per Erik Dalen, tlf. 920 60 370