Mentorpanel

Vi kobler deg med kompetente mentorer med bred erfaring fra alle typer næringer.

ÅKP

Ta kontakt for en uforpliktende samtale med våre rådgivereVåre samarbeidspartnere

SANDS

SANDS (Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA) er et av Norges største forretningsjuridiske advokatfirmaer med et team på over 150 advokater. SANDS har utviklet seg raskt, og veksten fortsetter. SANDS er et fullservice advokatfirma med kontor i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Ålesund, Tromsø og Tønsberg.

Kontakt Henrik Grung E: hgr@sands.no M: +47 924 99 840

Sparebanken Møre

Sparebanken Møre er det ledende finanshuset i Møre og Romsdal. Vi har 28 kontor i 24 kommuner, og konsernet har en forvaltningskapital på 63 milliarder kroner. Banken har over mange år bygget opp et stort kompetansemiljø i Møre og Romsdal relatert til person- og bedriftsmarked, samt aksje-, rente- og valutamarkedet. Sammen med datterselskapet Møre Eiendomsmegling AS er vi en fullservicebank for personer, bedrifter og det offentlige Møre og Romsdal.

Kontakt: Mette Kolvik E: mette.kolvik@sbm.no M: +47 970 62 551

Sparebank 1 SMN

SpareBank 1 SMN er ledende bank i Trøndelag og på Nordvestlandet. Vi er lokalisert 48 steder i 42 kommuner. Nærhet og kompetanse skal kjennetegne vårt forhold til markedet.Hovedkontoret ligger i Trondheim og konsernet har, med sine datterselskaper, mer enn 1400 ansatte. SpareBank 1 SMN er en regional selvstendig sparebank med lokal forankring. Konsernet omfatter også følgende datterselskap: EiendomsMegler 1 Midt-Norge, SpareBank 1 Regnskapshuset SMN, SpareBank 1 Finans Midt-Norge, SpareBank 1 Bilplan, SpareBank 1 Markets, SpareBank 1 Kapitalforvaltning, Konferansesenteret i SpareBank 1 SMN

Kontakt: Jan Rune Hurlen E: jan.rune.hurlen@smn.no M: +47 915 19 915


Converto

Converto ble etablert i 2009 av Aker under navnet Converto Capital Management AS. I dag er Converto et uavhengig, Ålesundbasert rådgivingsselskap som jobber for eiere, styre og ledelse i et antall selskaper på tvers av bransje og geografi. Selskapet består av et team med bred erfaring fra industri, bank/finans samt strategisk og finansiell rådgivning.

Kontakt: Christer Valderhaug E: cv@converto.no M: +47 920 84 601 

BDO

BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og hjelper kundene våre med å nå små og store mål. BDO har flere kontor i Møre og Romsdal.

Kontakt: John Arne Fiskerstrand - John.Arne.Fiskerstrand@bdo.no M:+47 982 07 467

NTNU

Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har 40 000 studenter og 7000 ansatte.

NTNU har teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet. Les mer om NTNUs historie, tall og fakta

SINTEF

SINTEF er et bredt, flerfaglig forskningsinstitutt med internasjonalt ledende spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. Vi utfører forskning som FoU-partner for næringsliv og forvaltning og er blant de største instituttene for oppdragsforskning i Europa. 2000 ansatte og 3700 kunder fra hele verden.

Vi har også gode mentorer og eksperter fra Innovasjon Norge, Forskninghttp://www.forskningsradet.nosrådet, Siva og Møre og Romsdal fylkeskommune