Martha er ny prosjektleder som skal jobbe med lederutvikling

Martha Gausdal er ny prosjektleder i ÅKP. Hun kommer til å ha hovedansvaret for ÅKPs satsing på lederutvikling, og da særlig samarbeidet med IMD Business School i Lausanne.

ÅKP
Martha Gausdal 4.jpg

Partnerskapet mellom ÅKP og IMD er allerede godt i gang med lederutviklingskurs, hvor Gausdal står i front. En viktig del av jobben til Gausdal blir også en årlig Summit, som er en ledersamling for ledere i regionen. I år blir denne arrangert i Geiranger i november.

Gausdal har utdannelsen fra London. Nærmere bestemt fra henholdsvis Regent’s University hvor hun studerte Internasjonale relasjoner, og Imperial College, hvor hun studerte lederskap og strategi.

Til ÅKP kommer Gausdal fra en stilling som forretningsutvikler ved indyRIOT i Oslo.

Gausdal er svært fornøyd med å bli en del av teamet i ÅKP:

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe med lederskapsutvikling, entreprenørskap og innovasjon. Dette er temaer jeg brenner veldig for, så det er midt i blinken for meg. ÅKP er et innovasjonsselskap, noe som passer en strateg og forretningsutvikler som meg veldig godt. Å kunne bygge opp et nytt satsningsområde innenfor lederskapsutvikling er en oppgave som jeg er veldig glad for å ha fått, og jeg gleder meg veldig til å bli kjent med mange flinke ledere og mellomledere i regionen. Ved siden av dette ser jeg fram til å bidra innenfor ÅKP sine program for entreprenørskap. Variasjon i arbeidshverdagen er ytterst viktig for meg og det får jeg definitivt her. I tillegg er de ansatte i ÅKP en gruppe utrolig erfarne mennesker med en imponerende tyngde i prosjektledelse og strategisk arbeid. Jeg gleder meg veldig til å lære nye ting av alle i teamet.