Koronastatus:

For å forhindre spredning av koronaviruset (Covid-19) har ÅKP, GCE Blue Maritime og NCE Blue Legasea satt i verk flere tiltak knyttet til våre aktiviteter og arbeidsrutiner. Utover dette er vi fortsatt fullt operative.

ÅKP
håndvask _2_.jpg

Det er stor usikkerhet om hvordan koronaviruset (Covid-19) vil påvirke Norge i de kommende månedene. Vi streber etter å være tilgjengelig og operative til tross for den vanskelige situasjonen og har tatt flere tiltak for å redusere infeksjonsrisikoen.

Arrangement utsettes 

Våre kommende arrangementer blir utsatt. Hvis du har registrert deg på et av våre arrangementer, vil vi kontakte deg for oppdateringer om arrangementet ved et senere tidspunkt. Vi arbeider med å sette opp digitale løsninger for gjennomføring av seminar og kurs.

Stenger ÅKP Blue Innovation Arena

ÅKP Blue Innovation Arena på NMK er stengt for alle typer arrangement og møter. De som har arbeidssted i arenaen har tilgang med kort og kode, og bes følge råd og retningslinjer fra helsemyndighetene og Ålesund kommune angående tiltak som reduserer smitterisiko.

Hjemmekontor

Alle ansatte i ÅKP er fullt operative og tilgjengelige for våre kunder og medlemsbedrifter. Vi har hjemmekontor og er tilgjengelig på telefon, Skype, epost og Microsoft Teams. Alle hendvendelser blir behandlet på samme effektive måte som før. Kontaktinformasjon finner dere på www.aakp.no. Ta kontakt hvis vi kan hjelpe deg!

Bli med på dugnaden

Vi fortsetter å følge situasjonen nøye og vil til enhver tid forholde oss til Folkehelseinstituttet (FHI) og Ålesund kommunes retningslinjer og tiltak. Vi oppfordrer alle til å gjøre det samme og bli med på den nasjonale dugnaden for å redusere konsekvensene av koronaviruset for folks helse og samfunnet for øvrig. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ikke nøl med å kontakte oss.

Kontaktinformasjon

Alle våre ansatte er tilgjengelige. Kontaktinformasjon finner du her