Inviterer til Inkubatorforum

ÅKP og SANDS inviterer til ÅKP inkubatorforum. Lær noe nytt og møt andre gründere. Det blir servert pizza.

ÅKP
folk i arenaen.png

Inkubatorforum er en uformell møteplass for gründere og vekstbedrifter fra hele Sunnmøre. I samarbeid med advokatfirmaet SANDS inviterer vi til en ettermiddag med nyttig læring og muligheten til å møte gode kolleger.

Vi serverer pizza fra klokken 16.00 Ingen deltakeravgift. Bruk påmeldingsskjema nederst på siden.

inkubatorforum.png

Vi har vært så heldig å få med Paal Fure, sjef for Dentsu Aegis Network Norge og Norden. Han er en av Europas fremste trendanalytikere og en guru innen eCommerce, marketing og fremtidsestimeringer.

Program

16:30 - Forming – Storming - Norming. Henrik Grung, partner SANDS

Foredraget vil gjennomgå de ulike fasene i et selskaps livsløp – fra oppstarten og hvordan man tilpasser selskapet for å overkomme utfordringene underveis, og lage grobunn for vekst og bærekraft.

17:15 Spørsmål og svar

17:30 – Winning in the digital economy. Paal Fure, CEO Dentsu Aegis

Hvordan en digital strategi sikrer at du når dine vekstmål?

18:00 - Siste nytt fra ÅKP. Håvar Risnes, Leder ÅKP Startup

ÅKP starter nå opp sitt nye StartUp program. Dette erstatter dagens pre-inkubasjonsprogram. Første samling blir allerede den 22. oktober.


sands åkp.png

SANDS er et av Norges største forretningsjuridiske advokatfirmaer med et team på over 150 advokater. I 2017 forkortet vi navnet vi bruker i dagligtale fra Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA til SANDS. SANDS har utviklet seg raskt, og veksten fortsetter. De siste årene har vi opplevd stor interesse fra toppkandidater i andre firmaer og mange har valgt overgang til oss fordi de tror på våre ambisjoner og verdier. SANDS har kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Ålesund, Tromsø og Tønsberg. Kontakt SANDS Ålesund tlf: +47 70 10 75 75 - post@sands.no

Innovasjonsselskapet ÅKP har sidan 1999 arbeidd for at gründerar og etablert næringsliv skal lykkast med å vekse, og skape fleire verdiar og arbeidsplassar.  ÅKP tilbyr en rekke tenester for innovasjon og entreprenørskap og er også vertskap for nokre av Norges største og viktigaste klynger (GCE Blue Maritime, Blue Legasea og Norwegian Rooms) der verdsleiande bedrifter møtast til kreativt samspel. Slik skaper vi mogelegheiter for framtidig verdiskaping. Kontakt Håvar Risnes Tlf: 417 89 043 - havar.risnes@aakp.no

ÅKP Inkubatorforum Fra Ide til marked

Kontaktinformasjon


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.

This site is protected by ReCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply