INVESTORMATCH

ÅKP og Nordea etablerer møteplass for investorer og kapitalsøkende vekstselskaper. Starter 17. oktober!

ÅKP
InvestorMatch_teaser_1920x1080.jpg

ÅKP og Nordea går sammen og etablerer en ny møteplass for investorer og vekstselskaper. Investormatch skal koble noen av de mest fremoverlente investormiljøene på Sunnmøre med innovative bedrifter som søker kapital. 

Vi ser at mange gode selskaper mangler kapital til å ta det neste steget. Det ønsker vi å gjøre noe med. Investormatch blir en unik tilrettelagt prosess der investorer kobles tett på bedrifter som har ambisjon om å vokse

Håvar Risnes i ÅKP.

ÅKP Nordea - Håvar Risnes, Målfrid Linde, Torodd Helland.jpg

Investormatch vil gi bedriftene trening i å presentere sin bedrift for investorer og en egen programmodul vil rettes mot investor- og finansieringsmiljøer. Samarbeidspartner Nordea med sitt store nettverk blir en viktig sparringpartner.

Vi ser at det er et behov for å styrke samarbeidet mellom vekstbedrifter og investorer som ønsker å være med for å bidra til nyskaping og fremtidsrettet utvikling av næringslivet. ÅKP sitt nettverk sammen med Nordeas brede kompetanse og internasjonale nettverk er en ypperlig kombinasjon. 

Målfrid Linde, banksjef for Bedriftsmarked i Nordea.  

Investormatch starter i oktober og vil også gi bedriftene trening i å presentere sin bedrift for investorer og en egen programmodul vil rettes mot investor- og finansieringsmiljøer.

Les mer og meld din interesse

Investor Match 2019

Legg igjen kontaktinformasjon så vil ta kontakt så snart vi kan


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.

This site is protected by ReCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply