Heidi Nakken kommer tilbake til ÅKP

Etter to år som statssekretær i Solbergs regjering, velger Heidi Nakken å vende tilbake til ÅKP, sin tidligere arbeidsgiver. ÅKP er svært fornøyde med å få Heidi tilbake på laget

ÅKP
Heidi2.jpg

Heidi Nakken har en bachelor i juss og samfunnsfag, med etterutdanning i innovasjonsledelse og industrielt internett. Hun har lang fartstid fra politikk, kommunikasjon og samfunnspåvirkning.

Som statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet har Heidi hatt erfaring både i Arbeidsgiverpolitisk avdeling, i Planavdelingen og i Bolig og Bygg Avdelingen. Om erfaringen hun har gjort seg som statssekretær, sier hun selv:

– Det har vært to utrolig spennende og utfordrende år. Departementene er en samling med dyktige mennesker i embetsverket som har vært en glede å jobbe med, og jeg synes selvfølgelig at jeg har hatt ansvar for de beste avdelingene. Å være en del av et politisk kollegium, få jobbe på tvers mellom ulike departement og samarbeidspartier, samt få innsikt i hvordan det fungerer på innsiden, har vært en lærerik reise.

– Norges mest spennende næringsliv

Nå velger Heidi Nakken å vende tilbake til ÅKP, arbeidsgiveren hun hadde før hun ble statssekretær.

– Jeg ser fram til å være tilbake i vår fantastiske region, med Norges mest spennende næringsliv. Særlig ser jeg fram til å få bruke den kunnskapen og de erfaringene jeg nå tar med meg for å hjelpe blå sektor gjennom grønt skifte, og slik bidra til å bygge regionen enda sterkere gjennom samarbeidet ÅKP har med nabokommunene.

Ny rolle i ÅKP

Før hun ble statssekretær hadde Heidi stilling som EU-rådgiver i ÅKP, men nå skal hun inn i en annen rolle.

– Heidi får ansvaret for bærekraft og samfunn i ÅKP, herunder driften av kommuneprosjektet vårt, forteller daglig leder Per Erik Dalen, og legger til:

– Det er kjekt å få tilbake en god kollega som i mellomtiden har bygget opp sin erfaringsbase gjennom stillingen som statssekretær. Vi ser virkelig fram til å ha Heidi tilbake på laget.

Heidi Nakken begynner i ÅKP 1. november.