Filmen er klar - Den maritime klyngekonferansen 2022

– Klyngekonferansen er et samlingspunkt. Vi treffer mange her som kan være samarbeidspartnere selv om vi kanskje er konkurrenter. Vi drar synergier av hverandre, sier Lill Tømmerdal i Regatta.

ÅKP
publikumlite.jpg

Årets tema var "Grønn Maritim Eksport". Temaet ble aktualisert mot de viktigste bevegelsene i dagens verdensbilde. Den grønne omstillingen og den uvisse framtiden for verdensøkonomien, er noen av trendene vi så temaet i lys av.

9H6A2588.jpg

 

Vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra mange av de rundt 250 deltakerne som var til stede under årets klyngekonferanse. I filmen, som du finner link til under, sier blant annet Lill Tømmerdal i Regatta: 

– Klyngekonferansen er et samlingspunkt. Vi treffer mange her som kan være samarbeidspartnere selv om vi kanskje er konkurrenter. Vi drar synergier av hverandre.

 Christian Utvik i Vard er også klar på hva klynga og klyngekonferansen betyr: 

– På Sunnmøre er klynga ekstremt viktig! Alle er nødt til å være med sammen og dra lasset. Å møtes på slike møteplasser som dette, er kjempeviktig. 

Se hele filmen her

I år ble det også arrangert Afterparty med servering av mat,  drikke og underholdning i ÅKP Innovasjonsarena. Det var stas med et fullstappet lokale og muligheter for videre samtaler og prat etter at konferanseprogrammet var over.

studenterlite.jpgVi ser allerede fram til neste års konferanse. Vil du putte den i kalenderen, meld deg på her: 

Neste års konferanse