Bygger streamingstudio

GCE Blue Maritime Cluster har fått midler fra klyngeprogrammet til å bygge opp et profesjonelt streamingstudio som skal brukes til kursing i presentasjonsteknikk, salgsmøter og webinarer.

ÅKP
streamingstudio åkp.png

Denne uken startet arbeidet med å montere kamera, lys og interiør i ÅKPs nye profesjonelle streamingstudio. Studioet er lokalisert i ÅKP Blue Innovation Arena og vil være klart til bruk tidlig i mars.

Digitale møteplasser i ny drakt

ÅKP og klyngene GCE Blue Maritime og NCE Blue Legasea arrangerer hvert år et 50-talls webinarer, konferanser og nettverkstarrangement. Koronapandemien har ført til en voldsom endring i hvordan vi møtes og samhandler på tvers av selskapene i klyngen, og med kunder nasjonalt og internasjonalt. På rekordtid har vi lært oss hvordan vi kan kommunisere på Teams, Zoom eller via andre digitale kanaler. Denne utviklingen vil fortsette, selv etter at pandemien kommer under kontroll. 

Det nye streamingstudioet åpner nye muligheter for å arrangere digitale møteplasser av høy kvalitet, samtidig som det er tilrettelagt for opplæring og kursing.

Tiden for webinarer og salgsmøter fra mørke kjellerstuer på dårlige linjer er over. Vi må løfte kvaliteten på innholdet vi produserer og bli bedre til å presentere oss selv digitalt til kundene våre.    

Frank Støyva Emblem, kommunikasjonssjef i GCE Blue Maritime Cluster

Behov for økt kompetanse i presentasjonsteknikk

Når kundemøter, seminarer og nettverkstreff i økende grad blir digitale stiller det nye krav til innhold og presentasjonsteknikk. ÅKP vil derfor på vegne av klyngepartnerne tilby opplæring, kursing og studiofasiliteter til gründere og bedrifter som ønsker å forbedre sitt digitale markeds- og salgsarbeid. Streamingstudioet er også tenkt brukt til å gjennomføre nettbaserte EVU-kurs og opplæringstiltak i samarbeid med gode samarbeidspartnere. (Følg med på vår kalender for kurs i presentasjonsteknikk. Kommer våren 2021).

Tar steget inn i tv-verden

Streamingstudioet er lokalisert i ÅKP Blue Innovation Arena i NMK-bygget på Campus Ålesund. Det bygges for å være fleksibelt og kan både brukes til presentasjoner, salgsmøter, paneldebatter og workshopper. Det er lagt vekt på at det skal være enkelt å bruke og det blir tilbudt opplæring i bruk.

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med Frank Støyva Emblem - frank.stoyva.emblem@aakp.no - tlf. 988 55 952