ÅKP styrker staben ytterligere

Anna ser fram til å jobbe "i et magisk skjæringspunkt".

ÅKP
anna2.jpg

ÅKP er svært glade for å kunne annonsere at Anna With Rødstøl er ansatt som seniorrådgiver. Etter elleve år i Stavanger har hun flyttet hjem til Ålesund for å ta fatt på nye utfordringer.

Anna, som er 29 år gammel, kommer fra stillingen som manager i EY (Ernst & Young), hvor hun har jobbet som prosjektleder, hovedsakelig innen helse, olje og gass. Hun er utdannet siviløkonom fra Universitetet i Stavanger, med spesialisering i strategi og ledelse.

– Jeg ble trigget til å søke på stillingen som seniorrådgiver hos ÅKP fordi jeg får jobbe med innovasjon og forretningsutvikling både for gründere, næringsliv og akademia. Dette er et magisk skjæringspunkt! ÅKPs kompetanse, klynger og lokaler er et perfekt utgangspunkt for å bistå regionen i utvikling. Det er kult. Jeg er utrolig spent på å starte, sier Anna entusiastisk.

CEO i ÅKP, Per Erik Dalen, er på sin side svært fornøyd med å ha fått Anna med på laget.

–  Jeg er helt sikker på at Anna blir et svært positivt tilskudd til den allerede kompetente staben i ÅKP, sier han. 

Anna skal jobbe med entreprenørskap og forretningsutvikling, og i tillegg ha ansvar for driften av ÅKP IdéLab.

Samtidig som Anna kommer inn, går seniorrådgiver Elisabeth Remøy ut i svangerskapspermisjon. Anna var allerede på plass hos ÅKP 1. oktober 2021. Hun skal jobbe fra ÅKPs hovedkontor på Campus i Ålesund.