- Sunnmøringen har drivkraft

Sunnmørsk innovasjonskraft og sterke næringslivsklynger ble løftet fram da Kronprins Haakon samlet unge bedriftsledere til den årlige SIKT-konferansen i Ålesund.

ÅKP
Kronprins haakon

Konferansen SIKT er et unikt møtested der rundt 200 unge ledere og talent i alderen 20-40 år kommer sammen for å lære, tenke høyt, utveksle ideer og inspirere hverandre. Målet er å være en relevant og morsom arena for nytenkning og fordomsfri diskusjon. Deltakerne kommer fra hele landet- og fra næringslivet, offentlig sektor, organisasjoner, kulturfeltet, akademia og idrett.

Les hva Kongehuset skriver om besøket i Ålesund

Les hva NRK skriver om SIKT 2016

Ålesundregionen – med blikket rettet mot havet

Kronprins Haakon var en av de første til å holde innlegg for årets SIKT-deltakere. Han pekte på at SIKT først og fremst er en arena for diskusjon på tvers og en møteplass for flinke ledere og talent i alderen 20-40 år som vil bidra til samfunnet.

- Jeg tror på kraften i å møtes på tvers. Mange av utfordringene Norge og verden står overfor i dag kan best løses om vi tenker sammen.

PA240072.JPG anette Wollebæk rolls royce

Kronprins Haakon møtte næringslivsledere i forkant av SIKT-konferansen Kommunikasjonsdirektør i Rolls-Royce Marine Anette Bonnevie Wollebæk

sikt2.JPG

Stig Remøy forteller oppstarten av Olympic og hva som er hans drivkraft

SIKT.JPG

168 unge talent fra hele landet deltok på SIKT-konferansen på NTNU i Ålesund