Dette har din bedrift å vinne på ESG

Webinar ESG handler om et være eller ikke være for norske bedrifter. De som tar problemstillingen på alvor kan blir vinnerne i morgendagens marked.

Arrangør: ÅKP, GCE Blue Maritime, NCE Blue Legasea, Sparebank 1 SMN, United Future Lab Norway
Dato:
Sted: Online webinar
eu-taxonomy.png
Velkommen til webinar nummer tre om ESG – denne gangen skal vi snakke om muligheter!

Bedrifter må være forberedt på å kommunisere ærlig om klimaavtrykk, sosiale- og forretningsetiske forhold i virksomheten. EU vil nemlig gjøre det dyrere å forurense, billigere å være grønn og lettere å skille mellom grønnvasking og reell bærekraft.

EUs taksonomi ventes å påvirke alt fra prising av selskaper, tilgang på kapital og prisen på lån. Og tiden går fort – den første fristen bedriftene må forholde seg til er 1. januar 2022. Er din bedrift forberedt? 

GCE Blue Maritime Cluster, NCE Blue Legasea, Sparebank 1 SMN og United Future Lab Norway inviterer til det tredje og siste webinaret i denne serien. Vi sender fra ÅKPs streamingsstudio 28. april klokka 12.00. Du kan se webinaret også i ettertid ved å bruke samme lenke. Webinaret er åpent for alle og koster ingenting. Programleder er kommunikasjonssjef i ÅKP, Elisabeth Solvang. 

Program: 
  • 12.00: Innledning ved daglig leder i ÅKP, Per Erik Dalen. 
  • 12.06: Innlegg ved Hanne Lillebø Walsh, senior analytiker i SpareBank 1 SMN. – Mulighetsbildet som finnes i grønn finansiering. 
  • 12:12: Intervju med Jan Endre Vartdal, daglig leder i Vartdal Plast.  
  • 12:22: Innlegg ved Jan Petter Larsen, daglig leder i Digerneset Næringspark. 
  • 12.32: Intervju med Claus Opshaug, daglig leder i C Food Norway. 
  • 12.42: Innlegg ved Rob Anthony, innkjøpsdirektør i Kongsberg Maritime. 
  • 12.50: Oppsummering og panelsamtale med Marielle Furnes Mannseth – daglig leder i United Future Lab Norway, Jan Rune Hurlen – regionbanksjef i SpareBank 1 SMN og Per Erik Dalen – daglig leder i ÅKP.

Du ser webinaret her

Meld deg på webinaret under. 
Tidligere webinar i denne serien:

Bærekraftig finansiering og ESG - del 3

Kontaktinformasjon


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.