ÅKP Summit 2023

Networking event ÅKP inviterer i partnerskap med IMD Business School næringslivsledere i regionen til ÅKP Summit 2023 - en årlig ledersamling i verdensklasse. Årets tema er Proaktivt lederskap – driving sustainable business transformation. ÅKP Summit 2023 er nøye sammensatt for å adressere utfordringene dere som ledere i regionen står ovenfor med tanke på fremtidig konkurransekraft, i tillegg til å være en unik nettverksarena.

Arrangør: ÅKP, IMD Business School for Management and Leadership
Dato:
Sted: Hotell Union Geiranger
Florian-HOOS.jpg

"Become a proactive leader to drive sustainable business transformation"

Hva er ÅKP - IMD Summit?

I samarbeid med vår partner, verdensledende IMD Business School in Lausanne, leverer vi ÅKP Summit, en årlig regional ledersamling med inspirerende innledere, og caseoppgaver. Årets tema er Proaktivt lederskapdriving sustainable business transformation og vi har her vært heldige å få med oss keynote speaker Florian Hoos og Pär Larshans fra Ragn-Sells. Med stadige behov for omstilling og nye ESG krav er programmet nøye sammensatt for å adressere utfordringene dere som ledere i regionen står ovenfor med tanke på fremtidig konkurransekraft. ÅKP Summit arrangeres på Hotel Union i Geiranger 9-10 november 2023.

Dag 1: Hele første dagen vil bli ledet av professor Florian Hoos fra IMD. Florian jobber aktivt med flere store organisasjoner i Europa, som blant annet en global bilprodusent i deres kritiske omstillingsprosesser. Hoos er i tillegg en prisbelønnet professor og ekspert innen innovasjon, bærekraft, og strategi, og ble for noen år siden kåret til "the Worlds Top 40 Business School Professors under 40+" . Florian vil lede en aktiv workshop der dere vil bli introdusert for radical collaboration metodikken – og hvordan denne kan bidra til at din bedrift leverer bedre resultater i fremtiden.

Dag 2: Vi har også gleden av å introdusere dere for Pär Larshans fra det svenske renovasjonskonsernet Ragn-Sells. Larshans er kjent for hvordan han aktivt har jobbet med implementasjon av radical collaboration og har mottatt flere priser for sitt arbeid og «intraprenørskap». Han vil dele fra Ragn-Sells inspirerende reise mot en sirkulær forretningsmodell, og sine erfaringer gjennom å ha ledet omfattende organisasjonsendringer. Også denne dagen vil dere bli utfordret i å anvende metodikken utifra din bedrifts perspektiv.

Deltakerprofil

Deltakerne på ÅKP Summit består hovedsakelig av toppledere, beslutningstakere, og styremedlemmer fra ledende bedrifter i regionen. Vi oppfordrer også erfarne ledere til å ta med et ledertalent på denne læringsreisen. 

Transport

Det blir felles avreise fra Ålesund 09. november ca kl. 09:00, retur ankomst Ålesund 10. november ca. kl. 15:00.

Pris: 9500,- eks mva. Dette inkluderer transport til og fra Geiranger, lunsj begge dager, aperitiff og tre-retters middag med vinmeny. Overnatting kommer i tillegg til subsidiert pris, og betales direkte til hotellet. Vi booker hotell for deg ved påmelding. 


 Påmelding er forpliktende. 

Meld deg på ÅKP Summit 2024 her, så tar vi kontakt med mer informasjon senere.

Påmelding - HN


This site is protected by ReCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply