ÅKP Academy: Synlighet på nett og digitale kundereiser

Webinar Hvordan bruker vi dataanalyser til å forbedre kundeopplevelsen, hvilke virkemidler bør vi bruke for å nå målgruppen? Dette er en webinarserie under ÅKP Academy-paraplyen, med målsetning om å levere korte informative smakebiter på tema som er, eller burde være, relevante for gründerbedrifter og mindre SMBer i klyngene.

Arrangør: ÅKP
Dato:
Sted: Digitalt
man-signing-contract--close-up--deal-concept-894443420-a0433b13e8ab4829849a47d9a627fec1.jpg

Webinaret fokuserer på hvordan man oppnår synlighet på nett og gir kunden den beste digitale opplevelsen. For å sørge for at bedriften din rangerer høyere i søkeresultater enn andre og bli "venn" med søkemotorene må man lage godt innhold som er tilpasset de du vil skal finne  din bedrift eller produkt. Kvaliteten på innholdet er viktigere enn noen gang, hvordan sørger man for at kunder og søkemotorer blir glad i nettsiden din? Hva ville en potensiell kunde skrevet i søkemotoren for å finne løsning på det han eller hun leter etter? 

Program:

Doxacom starter de faglige innleggene med en oversikt over hva som skal til for å kartlegge markedet og deretter lage en tilpasset kommunikasjonsstrategi. De vil og snakke om omdømmebygging og posisjonering i markedet for digital synlighet, og gi noen råd om mediehåndtering og hvordan man kan oppnå omtale på nett.

Ringrev utvikler en plattform for digital markedsføring, som samler alle bedriftens kanaler på et sted. De vil forklare hvordan man kan analyserer data og automatisere digital markedsføring. Ringrev kjenner godt til de forskjellige kanalene på nett og gir oss anbefalinger for valg av kanaler og målgrupper.

Gründerbedriften Inzpero selger kunst på nett. De bruker gjerne lokale kunstnere og presenterer disse via utvalgte kanaler. De må være synlige på nett for å nå kundene sine, og har gjort seg mange erfaringer siden oppstarten. De vil fortelle om sin bakgrunn, strategi, og hva som er viktig for synlighet for å selge på nett.

Etter innleggene deltar bedriftene i en samtale på podiet styrt av Heidi Nakken fra ÅKP.

Vi sender live fra ÅKP Studio. 

Påmelding ÅKP Academy: Synlighet på nett og digitale kundereiser

ÅKP Academy - Gratis nettbaserte kurs og webinar

Kontaktinformasjon


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.