GCE Blue Maritimes årskonferanse 2016

GCE Blue Maritimes årlige klyngekonferanse vil bli avholdt 30. september på Campus Ålesund. Hva er status for klyngen i en tid hvor den maritime næringen står fremfor store utfordringer?

Få plasser igjen! Meld deg på her

ÅKP Nyskaping

Har du en god idé, men trenger hjelp til å få den realisert? Vi tilbyr rådgivning og tilrettelegging for gründere og bedrifter med nyskapingsprosjekter.

Gå til nyskapningssiden vår

GCE Blue Maritime

Den maritime klyngen på Møre består av 220 bedrifter og er en global hub for bærekraftig utvikling av teknologier og operasjoner i havrommet. Vi er blå pionerer!

Gå til bluemaritime.no

Blue Legasea

Den biomarine klyngen på Nordvestlandet er et internasjonalt ledende kraftsenter innen bærekraftig produksjon av marine ingredienser. For bedre livskvalitet og helse til den enkelte.

Gå til blue legasea.no

Hele Sunnmøres innovasjonsselskap

ÅKP bidrar til å skape fremtidens arbeidsplasser og en attraktiv bo- og arbeidsregion

Les om arbeidet vi gjør

Arrangementer

Inviterer til utviklingsprosjekt for bedrifter

GCE Blue Maritime etablerer nå et utviklingsprosjekt der målet er å styrke den enkelte bedrifts kompetanse, sikre konkurransekraften og øke lønnsomheten. Bedriftsutviklingsselskapet MRB står for den faglige gjennomføringen.

Les mer om prosjektet

Nyheter

Gold Label til GCE Blue Maritime

European Cluster Excellence Initative har tildelt sertifiseringen «Gold Label» til GCE Blue Maritime, som én av kun 78 næringsklynger i Europa.

Les mer om Gold Label her.

Fra Facebook

Fra Twitter

Bransjenyheter