Lær historiefortelling og presentasjonsteknikk av Jannicke Farstad

Kurs Kurset er fulltegnet.
Jannicke Farstad i Doxacom har i samspill med ÅKP utviklet et kurs i interaktive medier, historiefortelling og presentasjonsteknikk. Dette blir nå gratis tilgjengelig for ansatte i medlemsbedrifter innen GCE Blue Maritime Cluster. Kurset er finansiert av Møre og Romsdal Fylkeskommune i samarbeid med klyngene våre.

Arrangør: GCE Blue Maritime Cluster
Dato:
Sted: ÅKP Blue Innovation Arena, ÅKP Studio
Jannicke2.jpg

Kurset finner sted i ÅKP Blue Innovation Arena på NMK. Det er ikke mulighet for digital deltakelse.

På kurset går Jannicke blant annet gjennom:  
• Hva en god historie er, og hvordan du skal formidle den i en presentasjon. 
• Hva du bør du tenke på og forberede før presentasjonen din. 
• Hvordan du presenterer på en god måte i studio/foran kamera eller foran et publikum. 
• Hvordan du utvikler budskap med et muntlig språk. 
• Studiotrening. 
 
Om presentasjonsteknikk foran kamera sier Jannicke Farstad selv: 
– Det har aldri vært mer viktig å lykkes på en digital plattform. Skal du lykkes, må du trene på det. I løpet av dette kurset skal vi bruke trene på å utvikle muntlige budskap og fremføring av budskapet, både foran kamera og foran et publikum. Dette gjør at du i 2022 står enda bedre rustet til å erobre verden med din historie. 
 
Jannicke har alle de rette forutsetningene for å kunne lære fra seg nettopp dette. Hun mener teknikkene hun kan lære fra seg vil gjøre deg tryggere i presentasjonsteknikk, ikke bare foran kamera, men også i andre settinger. 
 
– Etter over 20 år som journalist og programleder har jeg fått mye erfaring i hvordan ikke bare stå foran et kamera, men virkelig nå gjennom ruten med en historie eller et budskap. Det er teknikker som kan brukes også andre steder. Det å være i et studio, i et salgsmøte eller på en scene har mange fellestrekk. På dette kurset får du noen verktøy som gjør at du kan nå frem til ditt publikum på en bedre måte.