Gå til til aakp.no

Starte bedrift? Bare hopp i det!!

Har du en god forretningsidé? Våre hoppid.no-rådgivere hjelper gründere å komme i gang.

Her får du hjelp til å vurdere om forretningsideen din er noe å bygge videre på, om det er et riktig valg for deg å starte bedrift. Du får også hjelp til å kartlegge hva du trenger for å realisere drømmen din. Gründere kan søke om inntil 30.000 kr (avklaringsmidler) i støtte for å finne ut som forretningsideen er bærekraftig.

ÅKP AS er operatør av hoppid.no-kontorene i kommunene Ålesund, Sandøy, Skodje, Sula, Hareid, Herøy og Ulstein. Vi utøver således førstelinjetjeneste for etablererveiledning på vegne av de nevnte kommunene.

Opplæring og kurs

hoppid.no tilbyr opplæring og kurs. Gjennom kursene og andre møteplasser for gründere, får du anledning til å treffe likesinnede og bygge nettverk. Våre rådgivere har bred kompetanse og oversikt over støtteordninger. De kan kople deg videre til andre aktuelle gründerhjelpere i fylket. 

Søk støtte fra hoppid.no-fondet

hoppid.no-fondet er en økonomisk støtteordning for gründere i en tidlig fase. Midlene skal brukes på mindre, men avgjørende aktiviteter som kan bidra til avklaring omkring lønnsomhets- og markedspotensial i forretningsidéer. Midlene som ytes fra dette fondet er stilt til disposisjon av Møre og Romsdal fylkeskommune og Sparebanken Møre. 

Last ned søknadsskjema bokmål her

Last ned søknadsskjema nynorsk her

Søknadsskjemaet sendes på epost til hoppid@aakp.no.

Kontakt oss for en uforpliktende prat 

Kontakt våre rådgivere

RobertVoldnes.jpg
ArneMehl.jpg

Seniorrådgiver Arne Mehl - arne.mehl@aakp.no - 952 50 120

Seniorrådgiver Søre Sunnmøre, Robert Voldnes - robert.voldnes@aakp.no - 906 58 517