Gå til til aakp.no

Etablererhjelp

Har du en forretningsidé som du vil ha hjelp til å avklare? Da har du kommet til riktig sted. Avhengig av hvor langt du har kommet, og hva ideen din er, så er det forskjellig hjelp å få. Vi heier på deg, så bare ta kontakt så skal vi sørge for at du havner hos riktig hjelper.

ÅKP
hoppid.no-logo.jpg

Møre og Romsdal fylkeskommune har etablerertjenesten HOPPID.no som hjelper alle oppstarter i den kommunen de hører hjemme. Alle kommuner i fylket vårthar en hoppID kontaktperson. Vi i ÅKP er HoppID kontakt for Sula, Hareid, Ulstein og Herøy. 

Sjekk ut  www.hoppid.no  Om du registrer deg der kommer du direkte til den rådgiveren i din kommune. Her finner du også et nyttig elæringsprogram og nettverk for gründere. 

Dersom du har kommet litt lenger med ideen din, og kanskje har kjørt programmene på hoppid.no til endes, så har vi verktøyene for å ta deg videre uansett hvor du kommer fra. Kanskje springer iden din utfra en moderbedrift som skal vokse frem ny datterbedrift, kanskje er ideen din fundert i en innovasjon med nasjonalt eller internasjonalt potensiale? 

Uansett er det helt fantastisk at du har tenkt å skape arbeidsplasser, vekst og utvikling med å være med på gründerlaget. Bare ta kontakt, så veileder vi deg til riktig trinn på stigen. Vi heier på deg! 

Seniorrådgiver/kompetansemegler Arne Mehl  - arne.mehl@aakp.no  eller ring på mob: 952 50 120

Seniorrådgiver/kompetansemegler Søre Sunnmøre, Robert Voldnes - robert.voldnes@aakp.no eller ring på mob: 906 58 517

Vi ser frem til å høre fra deg!