Gå til til aakp.no

ÅKPs samarbeidspartnere

ÅKP har langsiktige samarbeidsavtaler med sterke utviklingsmiljø i regionen. Våre gründere og entreprenører får rådgiving og mentorstøtte til å utvikle sine bedrifter.

ÅKP
puslespill_1-3.png

SANDS

SANDS (Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA) er et av Norges største forretningsjuridiske advokatfirmaer med et team på over 150 advokater. SANDS har utviklet seg raskt, og veksten fortsetter. SANDS er et fullservice advokatfirma med kontor i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Ålesund, Tromsø og Tønsberg.

Kontakt Henrik Grung E: hgr@sands.no M: +47 924 99 840

Sparebanken Møre

Sparebanken Møre er det ledende finanshuset i Møre og Romsdal. Vi har 28 kontor i 24 kommuner, og konsernet har en forvaltningskapital på 63 milliarder kroner. Banken har over mange år bygget opp et stort kompetansemiljø i Møre og Romsdal relatert til person- og bedriftsmarked, samt aksje-, rente- og valutamarkedet. Sammen med datterselskapet Møre Eiendomsmegling AS er vi en fullservicebank for personer, bedrifter og det offentlige Møre og Romsdal.

Kontakt: Mette Kolvik E: mette.kolvik@sbm.no M: +47 970 62 551

Sparebank 1 SMN

SpareBank 1 SMN er ledende bank i Trøndelag og på Nordvestlandet. Vi er lokalisert 48 steder i 42 kommuner. Nærhet og kompetanse skal kjennetegne vårt forhold til markedet.Hovedkontoret ligger i Trondheim og konsernet har, med sine datterselskaper, mer enn 1400 ansatte. SpareBank 1 SMN er en regional selvstendig sparebank med lokal forankring. Konsernet omfatter også følgende datterselskap: EiendomsMegler 1 Midt-Norge, SpareBank 1 Regnskapshuset SMN, SpareBank 1 Finans Midt-Norge, SpareBank 1 Bilplan, SpareBank 1 Markets, SpareBank 1 Kapitalforvaltning, Konferansesenteret i SpareBank 1 SMN

Kontakt: Jan Rune Hurlen E: jan.rune.hurlen@smn.no M: +47 915 19 915


Converto

Converto ble etablert i 2009 av Aker under navnet Converto Capital Management AS. I dag er Converto et uavhengig, Ålesundbasert rådgivingsselskap som jobber for eiere, styre og ledelse i et antall selskaper på tvers av bransje og geografi. Selskapet består av et team med bred erfaring fra industri, bank/finans samt strategisk og finansiell rådgivning.

Kontakt: Christer Valderhaug E: cv@converto.no M: +47 920 84 601 

Segel

Segel er et bedriftsrådgivningselskap med spesialkompetanse innenfor strategi- og forretningsutvikling, markedsutvikling og internasjonalisering, innovasjon og prosjektledelse. Segel AS har i dag kontor på Nordfjordeid og i Ålesund. Alle våre rådgivere har lang erfaring som bedriftsrådgivere.. De fleste har sin bakgrunn fra næringslivet, og har jobberfaring fra nasjonal og internasjonal forretningsvirksomhet.

Kontakt: Leif Magne Klubbenes E: leif.magne@segel.no M: +47 913 36 737