ÅKP Academy

Gratis nettbaserte kurs og webinar  

Vi tilbyr nå kurs for ansatte i medlemsbedriftene GCE Blue Maritime Cluster, Mafoss og NCE Blue Legasea. 

topptur.jpg

Strategi og ledelse

Lær strategiske modeller og teorier for å sikre din virksomhet. Designe bærekraftige og lønnsomme forretningsmodeller i praksis. Tyngden du trenger for å gjøre endringer. Korte lederkurs med høyt faglig nivå.

Se alle våre kurs
7S6ENR8HRV.jpg

Prosjektledelse

Kurs der du lærer å planlegge, gjennomføre og evaluere prosjekter. Kontroll og styring av prosjekt. Menneskelig kompetanse. Lær verktøyene og få kontroll på fasene i et prosjekt.

Se alle våre kurs
Y01VDYAX63_s.jpg

Teknologi og IKT

I en verden av teknologi, er det eneste sikre at vi konstant må oppdatere og vedlikeholde kunnskapene våre. Ta våre gratis kurs og videreutdanninger innen ingeniørfag og IKT. I samarbeid med Datawaves.

Se alle våre kurs
FKX9UUUWQE.jpg

Salg og marked

Flere kurs kommer snart!

Salg og markedsføring spenner over et bredt kunnskapsområde og er helt avgjørende kunnskap å besitte i de fleste virksomheter. Å definere bedriftens identitet, profil og valget av markedskanaler er kun starten.

Se alle våre kurs
iStock_000031768156Large.jpg

Kriseledelse og kommunikasjon

Flere kurs kommer snart!

Kriseledelse starter lenge før kriser oppstår, og organisasjoner kan være mer eller mindre forberedt på kriser.

Se alle våre kurs
iDdJZLZc.jpeg

Produksjon

Flere kurs kommer snart!

Ulike kurs i produksjon og produksjonsteknikk. Opplæring for deg som har allsidig erfaring fra fiskeri eller produksjon i en industribedrift.

Se alle våre kurs

Kalender

  • Dato: {{event.from | displayDate}}
  • Sted: {{event.location}}

Filter

{{opt}}

Balansen mellom teknisk fagkompetanse og lederskap.

Morgendagens ansatte må ha teknisk ekspertise så vel som lederkompetanse for å holde konkurrentene på en armlengdes avstand i et stadig skiftende marked.

Med over 50 års erfaring i å utvikle teknisk fagkompetanse og lederskap, har vi i ÅKP og Mafoss en unik forståelse for hvordan vi kan hjelpe fagfolk på Sunnmøre å bygge ferdigheter og kompetanse. Praktisk tilnærming, læring av andre og refleksjon og diskusjon er grunnsteiner i våre kurs, i tillegg til undervisning fra eksperter.

Omfavn forandring. Forbedre ferdighetssettet ditt. Fortsett å lære.