Kurs i presentasjonsteknikk med Jannicke Farstad

Workshop Jannicke Farstad i Doxacom har i samspill med ÅKP utviklet et kurs i presentasjonsteknikk foran kamera. Dette blir nå gratis tilgjengelig for ansatte i medlemsbedrifter innen GCE Blue Maritime Cluster. Kurset er finansiert av Møre og Romsdal Fylkeskommune i samarbeid med GCE Blue Maritime Cluster.

Arrangør: GCE Blue Maritime Cluster
Dato:
Sted: ÅKP - arenaen og studio
Jannicke2.jpg

På kurset lærer du, blant annet: 

  • Hva du bør du tenke på/forberede før du går i studio.
  • Hvordan du presenterer på en god måte i studio/foran kamera. 
  • Intervjuteknikk (både som intervjuer og som den som blir intervjuet).
  • Utvikle budskap med et muntlig språk.
  • Studiotrening.

Det vil bli anledning til å øve seg, samt evaluere egen innsats, under kurset. 

Om presentasjonsteknikk foran kamera sier Jannicke Farstad selv:

– Det har aldri vært mer viktig å lykkes på en digital plattform. Skal du lykkes, må du trene på det. I løpet av dette kurset skal vi bruke flere på å utvikle muntlige budskap og fremføring av budskapet foran kamera. Dette gjør at du i 2022 står enda bedre rustet til å erobre verden med din historie.

Jannicke har alle de rette forutsetningene for å kunne lære fra seg nettopp dette. Hun mener teknikkene hun kan lære fra seg vil gjøre deg tryggere i presentasjonsteknikk, ikke bare foran kamera, men også i andre settinger.

– Etter over 20 år som journalist og programleder har jeg fått mye erfaring i hvordan ikke bare stå foran et kamera, men virkelig nå gjennom ruten med en historie eller et budskap. Det er teknikker som kan brukes også andre steder. Det å være i et studio, i et salgsmøte eller på en scene har mange fellestrekk. På dette kurset får du noen verktøy som gjør at du kan nå frem til ditt publikum på en bedre måte.

 


Kurs i presentasjonsteknikk med Jannicke Farstad 2. desember

Lær deg triksene som gjør at du lykkes med å fremføre ditt budskap - enten det er foran kamera eller i et møterom. Kurset er gratis for ansatte i bedrifter som er medlem i GCE Blue Maritime Cluster.

Gruppe