ÅKP Academy: Organisasjonskultur

Webinar Velkommen til nytt ÅKP Academy webinar - live fra ÅKP Studio. Denne gangen tar vi for oss temaet "Organisasjonskultur" og hvordan du skal utvikle bedriften din til å blir en attraktiv arbeidsplass. Hvordan bygger vi robuste og gode organisasjoner - hva er viktig å fokusere på?

Arrangør: ÅKP
Dato:
Sted: Digitalt
man-signing-contract--close-up--deal-concept-894443420-a0433b13e8ab4829849a47d9a627fec1.jpg

En organisasjon kan utvikle et særegent språk, en egen kultur og en egen form for adferd. Etter å ha vært i kulturen en stund lærer man hvilke holdninger man har, hvordan man oppfører seg mot kunder, og hvordan de ser på seg selv og sine omgivelser når de er på jobben. Dette skaper en tilhørighetsfølelse. Hva er viktig for at ansatte i bedriften føler de blir verdsatt og ivaretatt og dermed er stolte av kulturen og det bedriften står for? Hvordan jobber du som leder med kulturen i bedriften når de fleste er på hjemmekontor?

I dette webinaret har vi med oss Even Bolstad fra HR Norge som skal snakke om "Utvikling av bedriftskultur i en hybrid arbeidshverdag". 

Vi har og med oss Bente Storhaug Dahl, CEO hos Wavefoil som har bred erfaring med å bygge opp bedrifters organisasjonskultur og er opptatt av personene i organisasjonen, åpenheten og bevissthet rundt interessenter. Tittel på hennes presentasjon er "Med kultur på menyen – hver dag".

Kari-Elin Hildre, COO hos Inseaenergy vil også dele sine erfaringer fra hvordan man utvikler og har felles forståelse for organisasjonskulturen i en bedrift i rask vekst. Et gjennomgående tema blir også hvordan man tiltrekker seg ansatte og skaper en robust bedrift som kan tilpasse seg endringer og samtidig ivareta sine medarbeidere. 

Webinaret avsluttes med en prat i studio ledet av Heidi Nakken fra ÅKP.


Dette webinaret er en del av en serie under ÅKP Academy paraplyen. Målgruppe er små og mellomstore bedrifter.  Vi sender live fra ÅKP Studio. Hilsen oss i ÅKP.

Påmelding ÅKP Academy: Organisasjonkultur

ÅKP Academy - Gratis nettbaserte kurs og webinar

Kontaktinformasjon


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.