Prosjektledelseskurs 2020

Kurs der du lærer å planlegge, gjennomføre og evaluere prosjekter. Lær verktøyene og få kontroll på fasene i et prosjekt. Velg de kursene som passer best for deg.

Avansert digital samhandling i prosjekt og prosjektstyring

Kursstart: 29. mai

Kurset gir en innføring i utstrakt bruk av digital samhandling for prosjekt og prosjektstyring. Kurs skal sikre en best mulig utrulling og adopsjon av Mircrosoft Teams i organisasjonen.

Kurset er desverre fulltegnet

Prosjektarbeid i team

Kursstart: 8. juni. Vi arbeider med å sette opp nye kurs.

Kurset vil ha en praktisk tilnærming, med fokus på bruk i maritim bransje. Temaene vil knyttet opp i en praktisk sammenheng gjennom bruk av relevant erfaring og case. Kontroll og styring av prosjekt. Menneskelig kompetanse.

Kurset er fulltegnet

BIM og Industrialisering for entreprenører

Kursstart: 9. juni

Kurset gir innblikk i hvordan teknologi tilgjengeliggjør informasjon til prosjekteringen, slik at valg av løsninger baserer seg på relevant spesialiseringskompetanse, eksempelvis underleverandører.

Les mer om dette kurset

ÅKP Academy

ÅKP og Mafoss setter nå i gang et omfattende kursprogram for etterutdanning av ansatte i maritim industri. Kursene er støttet av Møre og Romsdal fylke og er kostnadsfrie for deltakerne. 

Omfavn forandring. Forbedre ferdighetssettet ditt. Fortsett å lære.

FKX9UUUWQE.jpg

Salg og marked

Salg og markedsføring spenner over et bredt kunnskapsområde og er helt avgjørende kunnskap å besitte i de fleste virksomheter. Å definere bedriftens identitet, profil og valget av markedskanaler er kun starten.

Se alle våre kurs
iStock_000031768156Large.jpg

Kriseledelse og kommunikasjon

Kriseledelse starter lenge før kriser oppstår, og organisasjoner kan være mer eller mindre forberedt på kriser.

Se alle våre kurs
topptur.jpg

Strategi og ledelse

Lær strategiske modeller og teorier for å sikre din virksomhet. Tyngden du trenger. Praktisk tilnærming. Høy faglig kvalitet. Korte lederkurs.

Se alle våre kurs
7S6ENR8HRV.jpg

Prosjektledelse

Kurs der du lærer å planlegge, gjennomføre og evaluere prosjekter. Lær verktøyene og få kontroll på fasene i et prosjekt. Velg de kursene som passer best for deg.

Se alle våre kurs
iDdJZLZc.jpeg

Produksjon

Ulike kurs i produksjon og produksjonsteknikk. Opplæring for deg som har allsidig erfaring fra fiskeri eller produksjon i en industribedrift.

Se alle våre kurs
Y01VDYAX63_s.jpg

IKT

Når næringslivet skal drifte sin virksomhet fra hjemmekontor blir digitale ferdigheter avgjørende både for effektiv samhandling og skaperkraft. Ta våre praktiske data og IKT-kurs

Se alle våre kurs