Kriseledelse og kommunikasjonskurs 2020

Kriseledelse starter lenge før kriser oppstår, og organisasjoner kan være mer eller mindre forberedt på kriser.

Kriseledelse

Kursstart: 19.mai

Hvordan lede under pågående kriser? Hva sier forsknings- og fagmiljøene. Hvordan skal kriseledelse organiseres, hva må man tenke på, hva er viktigst for å lykkes med å komme gjennom krisene. prinsipper, teori og erfaring fra ulike bransjer, bedrifter og næringer.

Kurset er gjennomført

Fjernledelse og kommunikasjon

Kursstart: 28. mai

Hvordan lykkes med fjernledelse under kriser? Hva skal til for å holde normal drift og sikre kommunikasjon og samhandling i en situasjon der ledelse og ansatte ikke kan møtes ansikt til ansikt og all kommunikasjon går digitalt

Les mer om dette kurset

Intern kommunikasjon i krise

Kursstart: 3. juni

Hvordan motivere, informere og inkludere ansatte under en pågående krise? Teori, råd og erfaringer fra ledende virksomheter.

Kurset er dessverre fulltegnet!

Hvordan bygge en beredskapsorganisasjon

Kursstart: 20. august

Hvordan forberede en virksomhet på kriser og alvorlige hendelser. Gjennomgang av teori og prinsipper for godt planverk, øving fagmetodikk og effektive modeller, og erfaringer og best-practise.

Les mer om dette kurset

ÅKP Academy

ÅKP og Mafoss setter nå i gang et omfattende kursprogram for etterutdanning av ansatte i maritim industri. Kursene er støttet av Møre og Romsdal fylke og er kostnadsfrie for deltakerne. 

Omfavn forandring. Forbedre ferdighetssettet ditt. Fortsett å lære.

FKX9UUUWQE.jpg

Salg og marked

Salg og markedsføring spenner over et bredt kunnskapsområde og er helt avgjørende kunnskap å besitte i de fleste virksomheter. Å definere bedriftens identitet, profil og valget av markedskanaler er kun starten.

Se alle våre kurs
iStock_000031768156Large.jpg

Kriseledelse og kommunikasjon

Kriseledelse starter lenge før kriser oppstår, og organisasjoner kan være mer eller mindre forberedt på kriser.

Se alle våre kurs
topptur.jpg

Strategi og ledelse

Lær strategiske modeller og teorier for å sikre din virksomhet. Tyngden du trenger. Praktisk tilnærming. Høy faglig kvalitet. Korte lederkurs.

Se alle våre kurs
7S6ENR8HRV.jpg

Prosjektledelse

Kurs der du lærer å planlegge, gjennomføre og evaluere prosjekter. Lær verktøyene og få kontroll på fasene i et prosjekt. Velg de kursene som passer best for deg.

Se alle våre kurs
iDdJZLZc.jpeg

Produksjon

Ulike kurs i produksjon og produksjonsteknikk. Opplæring for deg som har allsidig erfaring fra fiskeri eller produksjon i en industribedrift.

Se alle våre kurs
Y01VDYAX63_s.jpg

IKT

Når næringslivet skal drifte sin virksomhet fra hjemmekontor blir digitale ferdigheter avgjørende både for effektiv samhandling og skaperkraft. Ta våre praktiske data og IKT-kurs

Se alle våre kurs