ÅKP Academy

Gratis nettbaserte kurs og videreutdanning  

Vi tilbyr nå skreddersydde kursprogram til næringslivet for å bidra til omstilling i forbindelse med koronapandemien. Kursene er finansiert av Møre og Romsdal fylkeskommune og er kostnadsfrie for deltakerne. Ordningen er primært rettet mot personer som er helt eller delvis permitterte, men personer som ikke er permitterte kan også delta.

7S6ENR8HRV.jpg

Prosjektledelse

Kurs der du lærer å planlegge, gjennomføre og evaluere prosjekter. Lær verktøyene og få kontroll på fasene i et prosjekt. Velg de kursene som passer best for deg.

Se alle våre kurs
iStock_000031768156Large.jpg

Kriseledelse og kommunikasjon

Kriseledelse starter lenge før kriser oppstår, og organisasjoner kan være mer eller mindre forberedt på kriser.

Se alle våre kurs
Y01VDYAX63_s.jpg

IKT

Når næringslivet skal drifte sin virksomhet fra hjemmekontor blir digitale ferdigheter avgjørende både for effektiv samhandling og skaperkraft. Ta våre praktiske data og IKT-kurs

Se alle våre kurs
FKX9UUUWQE.jpg

Salg og marked

Salg og markedsføring spenner over et bredt kunnskapsområde og er helt avgjørende kunnskap å besitte i de fleste virksomheter. Å definere bedriftens identitet, profil og valget av markedskanaler er kun starten.

Se alle våre kurs
topptur.jpg

Strategi og ledelse

Lær strategiske modeller og teorier for å sikre din virksomhet. Tyngden du trenger. Praktisk tilnærming. Høy faglig kvalitet. Korte lederkurs.

Se alle våre kurs
iDdJZLZc.jpeg

Produksjon

Ulike kurs i produksjon og produksjonsteknikk. Opplæring for deg som har allsidig erfaring fra fiskeri eller produksjon i en industribedrift.

Se alle våre kurs

Kurskalender

Balansen mellom teknisk fagkompetanse og lederskap.

Morgendagens ansatte må ha teknisk ekspertise så vel som lederkompetanse for å holde konkurrentene på en armlengdes avstand i et stadig skiftende marked.

Med over 50 års erfaring i å utvikle teknisk fagkompetanse og lederskap, har vi i ÅKP og Mafoss en unik forståelse for hvordan vi kan hjelpe fagfolk på Sunnmøre å bygge ferdigheter og kompetanse. Praktisk tilnærming, læring av andre og refleksjon og diskusjon er grunnsteiner i våre kurs, i tillegg til undervisning fra eksperter.

Omfavn forandring. Forbedre ferdighetssettet ditt. Fortsett å lære.